Saturday, January 26, 2013

New packaging.


Tuesday, April 24, 2012

Kunyit? ..........ade didepan mata tapi kita meluapakannya.

Kunyit adalah salah satu contoh anti oksida yang power dicampurkan dengan keupayaannya sebagai anti viral , bakterial dan anti fungal.Juga mempunyai potensi antara radang ...........menerangkan kenapa pemakai krim ini jarang mendapat selsema yang berwarna hijau dan dijangkiti kuman.

Monday, April 23, 2012

Dah sebulan rupa-rupanya

Ogee Siti Pauzia dr zul...my son dah guna your product i think almost one month...Alhamdulillah..dah tak dengar dia sneezing waktu pagi. katanya gatal resdung tu masih datang sekali-sekal, tapi tak melarat macam dulu...

Ini adalah testimoni yang terbaru diterima pada hari ini. pemuda 19 tahun yang sudah lama menghadapi gatal-gatl hidung dan bersin setiap pagi.

Friday, April 13, 2012

Habatus sauda dan RESDUNG


Herbal treatment of allergic rhinitis: the use of Nigella sativa.

Source

Department of ENT, Imam Khomeini Hospital, Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, Ahvaz, Iran.

Abstract

BACKGROUND AND AIMS:

Allergic rhinitis is the most common chronic and allergic disease, especially in children. This study aimed to investigate the anti-inflammatory effects of Nigella sativa and its effects on inflammatory factors in patients with allergic rhinitis symptoms and the process their clinical study charges.

SETTING:

The present study is a clinical trial that conducted as prospective and double blind with descriptive analytic.

MATERIALS AND METHODS:

The sample included 66 patients (case and placebo) with allergic rhinitis exposed to N. sativa oil. Individual characteristics, including age and sex, and characteristics of the disease, including nasal congestion, runny nose, itchy nose, and sneezing attacks, were evaluated. From the start of the study, that is, day 0, up to the end of the study, that is, day 30, an observer completed the symptoms severity questionnaire.

STATISTICAL ANALYSIS:

Data were presented as means ± SEM. Comparisons between groups were performed by using paired Student t test. Differences were considered significant if P values are less than .05 and .01.

RESULTS:

In the present study, 66 patients with allergic rhinitis, including 22 males (33.3%) and 44 females (66.7%) with a mean age of 47.19 years, were included. Immunoglobulin E total of more than 100 was reported in 38 patients before treatment. Immunoglobulin E in nasal wash from 7 patients was observed and was not measurable in 59 cases. Only 6.1% of the study population had nasal mucosal eosinophil.

CONCLUSION:

The results show that N. sativa could reduce the presence of the nasal mucosal congestion, nasal itching, runny nose, sneezing attacks, turbinate hypertrophy, and mucosal pallor during the first 2 weeks (day 15). The present findings are consistent with evidence that the antiallergic effects of N. sativa components could be attributed to allergic rhinitis. Moreover, N. sativa should be considered for treating allergic rhinitis when the effects of other antiallergic drugs need to be avoided.
Copyright © 2011 Elsevier Inc. All rights reserved.

Monday, April 9, 2012

Lagi testimoni pengguna online



terima kasih AHS dan DrSneez.. kerana dengan izin Allah telah menyembuhkan migrain yg teruk yang asalnya dari terlalu banyak bersin dan gatal2 kulit muka (sbb byk makan seafood). dah 2 hari menderita migrain. sampai lah pagi tadi big boss Sham EdyMartsuruh ambik AHS dan kebetulan saya teringat ada beli DrSneez. Alhamdulillah sembuh sepenuhnya selepas 2 jam pengambilan. magiknya, bersin terus berenti selepas 5 minit ambil drSneez
 ·  ·  · 11 hours ago

Friday, March 23, 2012

Apa kate pengguna ......DRSNEEZ CREAM

Screen shot dari facebook http://www.facebook.com/groups/edymart/


  • Meknor Daud saya suka sebab kandungannya dari bahan semulajadi.. itu juga harus ditekankan

  • Nad Sabry Malam tadi Uwais bangun pukul 11 malam, tak boleh tidur sebab hidung tersumbat.. Lepas sapu Dr Sneez, selapis kat hidung dia, sapu minyak balm didada dan kaki sambil pakai stokin, terus tidur nyenyak sampai pagi.
    Kalau ada anak hidung sumbat mmg bagus sangat.:)

    48 minutes ago ·  ·  1